Een professioneel autopoetsbedrijf Amsterdam

Wilt u uw auto eens goed onder handen laten nemen? Vindt u het fijn om in een auto te rijden die er als nieuw uitziet? Dan bent u bij autopoetsbedrijf Amstel Carshine in Amsterdam op de juiste plek. Er staat bij ons altijd een autopoetser klaar die graag voor u aan de slag te gaan. Ons poetsbedrijf zorgt  al meer dan 20 jaar dat uw auto weer stralend Amsterdam door kan rijden. Rijd daarom eens bij ons binnen, aan de Spaklerweg 89! Wij zijn een professioneel autopoetsbedrijf Amsterdam en omstreken!

Autopoetsbedrijf Amsterdam
Autopoetsbedrijf Amsterdam

Laat een vakman in Amsterdam uw auto schoonmaken

Autopoetsbedrijf Amstel Carshine maakt alleen gebruik van uitstekende kwaliteit schoonmaak producten om te zorgen dat wij uw auto in de beste conditie kunnen opleveren. Verder hebben wij diverse onderhoud en schoonmaak artikelen te koop waarmee u zelf thuis uw auto er tip top uit kunt laten zien.

Bij Amstel Carshine in Amsterdam kunt u terecht voor:

  • Hoogstaande kwaliteit van een dynamisch bedrijf;
  • Een ruim en modern autopoetscentrum;
  • Het reinigen en poetsen van uw auto;
  • Klaar-terwijl-u-wacht service;
  • Een scherpe prijs.

Reserveer direct!

Uw autopoetsbedrijf Amstel Carshine uit Amsterdam is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag zijn we open van 10:00 uur tot 16:00 uur. Op zon- en feestdagen is ons poetscentrum gesloten. Kom gerust in Amsterdam langs als u gebruik wilt maken van een Autopoetsbedrijf Amsterdam. U vindt ons aan de Spaklerweg 89 in Amsterdam. Ook voor het wassen, reinigen van de velgen, reinigen van de lak, een lakbehandeling of waxen. Het kan allemaal bij ons!

Wij zitten achterin het pand van Hyundai Dirk Barten. Wilt u dat wij ruimte maken voor een grote schoonmaakbeurt voor uw auto? Dan kunt u het best een afspraak maken door te bellen met 020 – 4636139 of laat direct uw contactgegevens achter via het contactformulier